ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Στο Rousalis Soccer club λειτουργεί μία από τις καλύτερες σχολές τερματοφυλάκων πανελλαδικά.

Εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την αγωνιστική πρόοδο των παιδιών και των νέων, αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε αθλητή ξεχωριστά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ανάγκες του.

Μέσα από ομαδικές και ατομικές προπονήσεις και ασκήσεις εκγύμνασης, το έμπειρο προπονητικό μας επιτελείο, πάντα υπό τις οδηγίες του κυρίου Ρουσάλη, εστιάζει στην προσπάθεια διαρκούς βελτίωσης και εξέλιξης του κάθε παίκτη.

Μέσα από τις προπονήσεις τα παιδιά διοχετεύουν την ενέργειά τους δημιουργικά, μαθαίνουν να αγαπούν τον αθλητισμό και τα οφέλη του, κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν στην πράξη αξίες όπως η ομαδικότητα και η ευγενής άμιλλα.

Παράλληλα οι έμπειροι προπονητές ανακαλύπτουν και αναδεικνύουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες κάθε αθλητή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΟΥΣΑΛΗΣ

Είναι ο ιδρυτής της σχολής τερματοφυλάκων Rousalis Goalkeepers Academy.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο πρώην τερματοφύλακα και νυν προπονητή με πλούσιο βιογραφικό στο ποδόσφαιρο καθώς μετράει περισσότερα από 40 χρόνια συνολικής προσφοράς στο χώρο του ποδοσφαίρου ως αθλητής, τεχνικός και παράγοντας.

Με παρουσία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού έχει να επιδείξει πολύ σημαντικό έργο στην Προ Εθνική-Μικτή Πειραιά (στις Μικτές Κ/15 και Κ/17 της ΕΠΣΠ).

Παράλληλα, τον διακρίνει μεγάλη αγάπη τόσο για τον αθλητισμό όσο και για τους νέους αθλητές!

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας εξαιρετικός πρώην τερματοφύλακας, με μεγάλη εμπειρία στο αθηναϊκό και πειραϊκό ποδόσφαιρο. Είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις εξής ομάδες: Αργοναύτης, Πειραϊκή, Καστέλλα, Ερμής Κορυδαλλού, Κύπρος Κορυδαλλού, Μοσχάτο, Οδηγήτρια, Ίκαρος Καλλιθέας. Επιπλέον, είχε διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Παίδων. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί στον Ερμή Κορυδαλλού και στον Καραβά, ομάδα που μετείχε στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

Ο «Βενιαμίν» της παρέας αποτελεί έναν από τους καλύτερους ανερχόμενους προπονητές τερματοφυλάκων. Ταυτόχρονα, είναι κι ένας εξαιρετικός εν ενεργεία αθλητής σε ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο σάλας, με περισσότερες από 80 συμμετοχές στην Α’ Εθνική Futsal και με παρουσίες στην Εθνική ομάδα Futsal και Beach Soccer.